Velkommen til Badkøb.dk

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″]

Velkommen til Badkøb.dk

Køkkenkøb.dk blev til i 2007, ganske simpelt fordi der var et behov for en bedre og mere grundig gennemgang af de ting, man bør vide, når man overvejer at købe eller renovere sit køkken. På samme måde blev Badkøb.dk til i 2011.

Vores viden om køkken- og badbranchen stammer fra mere end 15 års arbejde som køkken- og badkonsulenter med flere forskellige mærker i alle prisklasser og kvaliteter.

Vi ved langtfra alt om badeværelser, men vi ved meget ! Så har du et specifikt spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Skriv et indlæg i vores forum, så svarer vi, og måske også andre brugere med viden om netop dit spørgsmål.

Vi har naturligvis vores egne badpræferencer, men vi vil gøre vores yderste for, at det ikke påvirker vores informationer. Badbranchen er som andre brancher heller ikke sort/hvid, og vi anerkender, at badeværelser i alle prisklasser og kvaliteter har deres berettigelse. Alt afhænger nemlig af dit behov og dit budget.

Har du et generelt spørgsmål til Badkøb.dk, så skriv endelig til os. Spørgsmål til valg af badeværelse, vedligeholdelse, montering mm, ser vi helst at du skriver i vores forum, så andre kan få glæde af det.

Rigtig god fornøjelse.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]