Der findes efterhånden utallige streamingtjenester, og det kan svært at blive klog på hvilke, der passer til ens behov. Har du heller ikke et overblik over hvem, der tilbyder hvad? Uanset om det gælder film, serier, tv, lydbøger eller podcasts, så er der rigeligt med udbydere, men her kan du få et bedre overblik over nogle af de mest populære streaming tjenester.

Film og serier

Netflix satte standarden for streaming af film og serier, men i dag er der masser af udbydere med forskelligt indhold. Har du set alt på din nuværende streamingtjeneste, eller er der bare ikke kommet noget nyt, der vækker din interesse? Undersøg markedet og bliv klogere på hvilke film og serier, der kan ses på andre streamingtjenester.

Tv

Flere udbydere tilbyder at samle dine tv-kanaler og streamingtjenester, sådan så du får al din underholdning samlet ét sted. Er du interesseret i at se tv, uden at behøve at betale for en masse ekstrakanaler, som du alligevel ikke ser? Ved at samle tv og streamingtjenester kan du ganske enkelt vælge de kanaler, du ønsker at se, og de streamingtjenester, du enten bare skal have eller har lyst til at prøve af.

Lydbøger

Der findes flere forskellige streamingtjenester til dig, der er vild med lydbøger. De varierer i pris og indhold, og du behøver ikke at være en læsehæst, før det giver mening med en app til streaming af lydbøger. Du kan vælge mellem abonnementer, der inkluderer en masse timer, eller billigere løsninger med færre timer.

Podcasts

Mange podcasts kan findes på Spotify, men hvis du i virkeligheden er ligeglad med musikken, der naturligvis følger med, så findes der billigere alternativer, der fokuserer på streaming af podcasts. Derudover kan det også være interessant for dig, hvis du har planer om at udgive din egen podcast.